Avocati colaboratori seniori

Livia IURASCU

E-mail: livia.iurascu@zrp.ro

Descarca V-Card

Livia Iurașcu face parte din echipa ZRP din anul 2014, fiind specializată în litigii civile, litigii de drept societar, precum și litigii având ca obiect anularea actelor administrative ori derivând din executarea contractelor de achiziții publice. De asemenea, Livia a reprezentat clienți în dispute decurgând din încălcarea prevederilor legii pieței de capital, în numeroase litigii derivând din contracte de antrepriză, inclusiv contracte tip FIDIC, precum și în litigii privind piața de energie. Înainte de a se alătura echipei ZRP, Livia și-a desfășurat activitatea în cadrul biroului local al unei firme internaționale de avocatură.

Andreea MACASOI

E-mail: andreea.macasoi@zrp.ro

Descarca V-Card

Andreea Macasoi este specializată în litigii comerciale şi civile, activitatea sa profesională fiind orientată, cu precădere, pe disputele de insolvenţa, dreptul contractelor, real estate, exproprieri, drept cambial și dreptul familiei. Andreea oferă servicii de asistență juridică unor jucători importanţi pe piaţa naţională şi internaţională cum sunt instituții financiare bancare sau societăți de leasing, în domenii privind energia regenerabilă, industria auto sau construcții. Andreea este implicată în proiecte legate de recuperarea creditelor neperformante în procedurile de insolvență, dar și în procedurile execuționale, inclusiv cele cu elemente de extraneitate sau care vizează executarea de părți sociale deținute de persoane fizice sau juridice. În domeniul insolvenței, Andreea gestionează dosare privind insolvența societăților de grup, oferind consultanță și în ce privește legalitatea planului de reorganizare sau identificarea metodelor optime de recuperare a creanțelor garantate.

Cosmin URSU

E-mail: Cosmin.Ursu@zrp.ro

Descarca V-Card

Cosmin Ursu are o bogată experiență în dosare privind infracțiuni de serviciu sau în legătura cu serviciul, infracțiuni privind piața de capital, privatizări și achiziții publice, spălare de bani, infracțiuni contra vieții, solicitări privind punerea în executare a unor mandate europene de arestare. Pe lângă participarea constantă la seminare și conferințe internaționale în domeniul dreptului penal, preocuparea pentru perfecționare s-a concretizat în absolvirea cursurilor masterului profesional de Investigare a Fraudelor – Academia de Poliție A.I. Cuza și participarea la cursurile Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București – master Studii de Securitate și Analiza Informațiilor. Este membru al Asociației Criminaliștilor din România și al European Criminal Bar Association.

Andra CONSTANTINESCU

E-mail: Andra.Constantinescu@zrp.ro

Descarca V-Card

Andra Constantinescu s-a alăturat echipei ZRP în anul 2016.

Cu experiență în avocatură de peste cinci ani, Andra este specializată în litigii și arbitraj, acordând asistență juridică atât în proceduri arbitrale desfășurate sub auspiciile instituțiilor arbitrale interne și internaționale, cât și în dispute aflate pe rolul instanțelor naționale. Experiența Andrei include dispute arbitrale decurgând din executarea și încetarea contractelor din diverse domenii precum cel imobiliar, energie, construcții (inclusiv contracte FIDIC), dar și litigii civile și între profesioniști, de contencios administrativ, dreptul muncii și proprietate intelectuală. Andra este dublu licențiată în drept (Facultatea de Drept, Universitatea București) și în relații internaționale și studii europene (Școala Națională de Științe Politice și Administrative) și deține un master în drept absolvit la Universitatea Cambridge.

George AVRAM

E-mail: George.Avram@zrp.ro

Descarca V-Card

George Avram face parte din echipa ZRP din anul 2014.

Cu o experiență profesională de patru ani, George a dezvoltat o practică semnificativă în materia dreptului penal, cu focus pe infracțiuni de tipul white collar: infracțiuni economico-financiare, bancare, în domeniul pieței de capital, de corupție sau de serviciu, infracțiuni în domeniul construcțiilor și infracțiuni de malpraxis. Asistă companii importante din domenii strategice ale economiei și persoane fizice - nume cu rezonanță din politica locală, atât în faza de urmărire penală în fața parchetelor, în special PICCJ, DIICOT și DNA, cât și în faza de judecată, inclusiv în cauze în care sunt luate măsuri preventive. George este absolvent al Facultății de Drept, Universitatea București, și a finalizat cu succes cursul de master în Științe penale (Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu) și cursuri de Drept contractual englez (Facultatea de Drept, Universitatea București).

Bogdan RADU

E-mail: Bogdan.Radu@zrp.ro

Descarca V-Card

Bogdan Radu este membru al echipei ZRP din anul 2012.

Bogdan are experiență de peste nouă ani în avocatură și este specializat în litigii privind procedura insolvenței, drept comercial și dreptul muncii. Practica sa curentă se axează pe proiecte legate de recuperarea de creanțe, executări silite și procedura insolvenței. Bogdan reprezintă în principal instituții financiare în legătură cu recuperarea de credite neperformante în cadrul procedurilor de insolvență, în diverse litigii privind executarea contractelor de credit sau de garanție, precum și în dispute imobiliare. Este licențiat al Facultății de Drept, Universitatea A.I. Cuza Iași, și a urmat cursurile de master în Științe penale în cadrul Academiei de Poliție ”A. I. Cuza” București.