Calin-Andrei Zamfirescu

Calin-Andrei ZAMFIRESCU

E-mail: calin.zamfirescu@zrp.ro

Descarca V-Card

Calin-Andrei Zamfirescu este Partener Senior in cadrul societatii de avocati Zamfirescu Racoti & Partners si unul din expertii de marca din Romania in domeniul litigiilor si arbitrajului comercial, fiind implicat in proiecte complexe interne si internationale, in jurisdictii precum Milano, Paris, Londra sau New York. Calin-Andrei Zamfirescu ofera servicii de asistenta juridica si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata (inclusiv in fata Curtilor de Apel si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie), Curtii Constitutionale, Curtii de Arbitraj Comercial International de la Bucuresti precum si in fata altor instante arbitrale straine, fiind implicat, pe parcursul intregii sale activitati profesionale, in peste 10.000 de litigii. Vasta sa experienta include si dreptul maritim. El este, totodata, si Arbitru al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa CCIR.
Calin-Andrei Zamfirescu a participat ca avocat si ca lichidator in cadrul unor proceduri de reorganizare si faliment de mare complexitate si a acordat asistenta juridica in cadrul procedurilor de executare silita si lichidare judiciara, coordonand, totodata, reprezentarea intereselor creditorilor, sau, dupa caz, a debitorilor. Este Presedintele de Onoare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si Presedintele Delegatiei Romane la CCBE.

„Practicarea dreptului, exact ca jocul de sah, tine de strategie, tactica, idei, spontaneitate si toate acestea la un loc care trebuie sa se desfasoare in limita de timp permisa.”

  Zamfirescu, Calin Andrei Zamfirescu, Calin Andrei Zamfirescu, Calin Andrei

Recommended Attorney

Detalii