Catalin Micu

Catalin MICU

E-mail: catalin.micu@zrp.ro

Descarca V-Card

Catalin Micu este specializat in dreptul muncii si asigura asistenta generalizata in aceasta materie pentru corporatii internationale cu subsidiare in Romania si companii locale. Avand cunostinte temeinice si solide cu privire la regulamentele societare din Romania, Catalin ofera, de peste 12 ani, asistenta juridica in domeniul negocierii contractelor, implementarii sistemelor sofisticate de organizare a managementului si transferurilor societare importante. In anul 2014, Catalin a coordonat cu succes prima restructurare ad integrum a personalului unei banci din Romania, prin intermediul unei proceduri de concediere colectiva integrata intr-un mecanism sofisticat de repozitionare a resursei umane intr-o noua organigrama aprobata de actionarii bancii.

Catalin este, de asemenea, specializat in domeniul medical si al dreptului societar, fiind implicat in proiecte de importanta majora ale unor clienti relevanti actionand in diverse ramuri de business.

Catalin este absolvent al Facultatii de Drept (2005) din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca si detine un master in Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti.

Din anul 2016, Catalin este prezent in topul profesionistilor din Romania in materia dreptului muncii, clasament realizat de catre prestigioasa publicatie juridica Chambers & Partners.