Ce oferim

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners este una dintre firmele de avocatura de top din Romania, avand o echipa de avocati renumiti atat in domeniul consultantei in afaceri, cat si in domeniul litigiilor.

Iata cateva din motivele pentru care ar trebui sa alegeti o cariera in cadrul firmei noastre:

  • Calitatea de lideri si reputatia – Zamfirescu Racoți Vasile & Partners detine o pozitie nedisputata de lider pe piata din Romania in domeniul Solutionarii Litigiilor si este cautata pentru expertiza sa in dreptul comercial.
  • Calitatea portofoliului de clienti – oferim servicii de consultanta si reprezentare unui spectru larg de clienti, in special in sectoarele societar si financiar, dar si pentru entitati guvernamentale si de stat.
  • Calitatea muncii – avem un istoric solid in obtinerea de rezultate de succes pentru clientii nostri si resurse pentru abordarea proiectelor si cazurilor de toate tipurile.
  • O echipa tanara si dinamica – avocati, avocati stagiari si personal auxiliar muncesc impreuna intr-un efort comun de a oferi clientilor servicii de consultanta de inalt nivel si de a obtine rezultate excelente.
  • Echipe multidisciplinare – avocatii nostri lucreaza in echipe multidisciplinare si sunt capabili sa abordeze o varietate ampla de chestiuni juridice.