Clasificari

Activitatea Zamfirescu Racoți Vasile & Partners este recunoscuta de cele mai credibile si reputate reviste juridice, serviciile si avocatii acesteia fiind apreciati atat de clienti, cat si de colegii avocati.

Pozitiile ocupate de firma noastra in clasificarile directoarelor juridice internationale ne reflecta angajamentul la servicii excelente.

Suntem lideri in Solutionarea litigiilor si Insolventa, iar directoarele juridice ne clasifica pe primele locuri in urmatoarele domenii de practica si sectoare industriale: Bancar si Financiar, Drept societar / Fuziuni si Achizitii, Dreptul muncii, Energie si Resurse Naturale, Proprietate Intelectuala si Imobiliar.

Ce spun altii despre noi:

 

Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP)           Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP)                      IFLR1000

"""           IFLR1000           Recommended Firm Logo                undefined Rossette Gar

           

 

IN DOMENIUL BANCAR SI FINANCIAR

 • „Clientii apreciaza experienta în drept comercial si abordarea pe care o are  Zamfirescu Racoti Predoiu în cadrul tranzactiilor complexe. ZRP are o experienta vasta atât în reprezentarea debitorilor, cât si a creditorilor.” (Legal 500, 2011)
 • „Cei cinci avocati ai acestei echipe din cadrul ZRP sunt întotdeauna la dispozitia clientului, având cunostinte de specialitate si o experienta remarcabila. Echipa de avocati are o abordare orientata spre piata  si pragmatica [...]” (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL DREPTULUI SOCIETAR/FUZIUNI SI ACHIZITII

 • „În ciuda reputatiei sale ca echipa de renumiti litigatori, Zamfirescu Racoti Predoiu are  înca un cuvânt greu de spus  în domeniul dreptului societar. Clientii apreciaza  excelenta promptitudine al firmei si cunostintele solide ale echipei ZRP.” [...] (Legal 500, 2011)
 • „ZRP are o experienta solida într-o gama larga de aspecte de drept societar, recent ocupându-se de proiecte de restructurare societara, precum si de un numar considerabil de fuziuni. Unul din clientii ZRP a tinut sa sublinieze raspunsurile clare si bine argumentate ale echipei ZRP de 5 avocati.” (Chambers Europe, 2011)
 • „Extrem de responsabila, demna de toata încrederea si exceptional de meticuloasa, Ioana Racoti este foarte apreciata de surse, datorita abordarii sale pro-active a proiectelor.” (Chambers Global, 2011)
 • „Ioana Racoti este foarte apreciata de sursele de pe piata: Ioana este cel mai meticulos avocat pe care l-am cunoscut vreodata – Ioana analizeaza un proiect din toate perspectivele posibile.” (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL SOLUTIONARII LITIGIILOR

 • „În domeniul solutionarii litigiilor, Zamfirescu Racoti Predoiu ocupa una din pozitiile din primul grup de societati de avocatura” (Legal 500, 2011)
 • „Comunicativi si extrem de dedicati muncii lor, avocatii de la Zamfirescu Racoti Predoiu sunt cunoscuti pe piata drept litigatori de marca. Firma de avocatura ofera toata gama de servicii de reprezentare, începând cu cele de contencios administrativ, continând cu reprezentarea în dosarele de proprietate intelectuala pâna la desfasurarea procedurilor de insolventa.”(Legal 500, 2011)
 • „Cu certitudine una dintre cele mai bune firme de litigatori de pe piata,  ZRP continua sa îsi impresioneze colegii si clientii, fiind recomandata de un numar impresionant de persoane. [...] Sursele apreciaza activitatea echipei de 23 de avocati drept remarcabila, întotdeauna la dispozitia clientilor, profesionista si pragmatica. Multi au apreciat practica flexibila în stabilirea onorariilor.” (Chambers Europe, 2011)
 • „Remarcabilul Calin Andrei Zamfirescu este un avocat pledant de exceptie si este recunoscut ca fiind litigatorul anului de catre unul din  colegii sai.”  (Chambers Global, 2011)
 • „Calin Zamfirescu ar trebui sa fie prima alegere pentru orice disputa de mare complexitate;” (Legal 500, 2011)
 • „Cosmin Vasile este un experimentat litigator, având o mare capacitate multidisciplinara.” (Legal 500, 2011)
 • „Cosmin Vasile este unul dintre cei mai dinamici avocati în domeniul insolventei, fiind extrem de prompt în gasirea de solutii specifice pentru fiecare proiect în parte.” (Chambers Global, 2011)
 • „Cosmin Vasile urca în clasament ca urmare a unui feedback excelent. Un litigator tânar, dar extrem de experimentat, Cosmin este apreciat pentru implicarea profesionala si personala în proiectele coordonate. Un client, impresionat de rezultatele obtinute,  îl recomanda drept prima alegere în dosarele complexe”. (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL RESTRUCTURARII SI INSOLVENTEI

 •  „ZRP este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata. Cei opt avocati, cu o vasta experienta si abordare pragmatica a dosarelor, ofera servicii de asistenta atât debitorilor cât si creditorilor în legatura cu aspecte legate de insolventa si restructurare. Alte case de avocatura  au recomandat echipa ZRP ca fiind o echipa puternica în domeniul litigiilor în insolventa. ZRP a fost recomandata de numeroase banci si institutii financiare, oferind adeseori servicii de asistenta juridica în legatura cu chestiuni transfrontaliere. “(Chambers Europe, 2011)
 • „Stan Tîrnoveanu este considerat unul dintre litigatorii de marca din România în domeniul insolventei si al dreptului financiar-bancar. Experienta sa anterioara în domeniul bancar este un mare atu.” (Chambers Global, 2011)
 • „Sursele sunt unanim de parere ca coordonatorul de departament, Stan Tirnoveanu, este unul din cei mai buni litigatori în domeniul insolventei. Clientii sunt de parere ca experienta sa în domeniul bancar constituie un important avantaj.” (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL DREPTULUI MUNCII

 • „Chiar daca Zamfirescu Racoti Predoiu este cunoscuta pentru expertiza sa în domeniul litigiilor, echipa puternica de sase avocati ofera servicii de consultanta juridica si reprezentare cu privire la numeroase aspecte de dreptul muncii. Echipa ZRP este întotdeauna la dispozitia clientilor, având o experienta remarcabila, dublata de suficient pragmatism. Lucian Danilescu este avocatul partener coordonator în domeniul dreptului muncii.” (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL ENERGIEI SI RESURSELOR NATURALE

 • „Ioana Racoti, Partener Fondator al Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP), este extrem de apreciata pentru atitudinea profesionala remarcabila si pentru vasta experienta în domeniul energiei. Colegii de breasla îi admira capacitatea de analiza si coordonare a echipelor de avocati, iar clientii sunt impresionati de profesionalismul si dedicarea cu care trateaza problemele lor, precum si cunostintele vaste în domeniul reglementarilor energetice si în chestiunile conexe acestuia”. (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL PROPRIETATII INTELECTUALE

 • „Bucurându-se de o remarcabila reputatie, echipa de litigatori ZRP a reprezentat recent Danone în cadrului unui litigiu de foarte mare complexitate. Cei intervievati au laudat expertiza echipei proprietate intelectuala.” (Chambers Europe, 2011)

IN DOMENIUL DREPTULUI IMOBILIAR

 • „Experienta Zamfirescu Racoti Predoiu în domeniul dreptului imobiliar include tranzactii ample, analiza diligenta cu privire la titlurile de proprietate, dezvoltare imobiliara, investitii, parteneriate, contracte de vânzare-cumparare si litigii.” (Legal 500, 2011)