Echipa

Ioana Höckl, Partener

E-mail: ioana.hoeckl@zrp.ro

Ioana are o experienta de peste 15 ani in domeniul fiscal, din care 11 ani au fost petrecuti in departamentul de impozite si taxe al unei companii Big Four.

De-a lungul carierei sale, Ioana a asistat un numar semnificativ de clienti in legatura cu identificarea si implementarea de solutii de planificare fiscala menite sa genereze beneficii fiscale si sa minimizeze expunerile fiscale. Proiectele au cuprins: revizuiri fiscale, intocmirea / revizuirea dosarului preturilor de transfer, analiza de tip due-diligence, asistenta privind fuziuni si divizari, structurare fiscala internationala etc.

De asemenea, Ioana a oferit asistenta societatilor in cadrul controalelor fiscale si in cadrul litigiilor fiscale si a sustinut cursuri pentru clienti cu privire la interpretarea si aplicarea impozitelor directe si indirecte. Nu in ultimul rand, a sustinut prezentari pe teme fiscale in cadrul diverselor sesiuni de cursuri, seminarii si conferinte.

Ioana este membra in diferite asociatii profesionale, cum ar fi Camera Consultantilor Fiscali din Romania, Camera Auditorilor Financiari din Romania si Asociatia Expertilor Contabili Certificati (ACCA) din Marea Britanie.