Istoric

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners este imaginea muncii in echipa, a viziunii comune si a inovatiei.

Rezultata din fuziunea a doua societati de avocati de marca din Romania, infiintate in 1995, Zamfirescu Racoți Vasile & Partners a fost fondata in 2005. Ambele societati fondatoare au fost prezente pe piata romaneasca inca din anii ‘90, imediat dupa ce profesia juridica a fost liberalizata. La acel moment, doua viitoare firme de top – Calin Zamfirescu si Asociatii si Racoti-Predoiu – au inceput sa puna bazele unei practici solide si mature cu reputatie internationala.

Zamfirescu si Asociatii a fost fondata de Calin-Andrei Zamfirescu si Ariana Zamfirescu, doi avocati cu peste 25 de ani de experienta. Un al treilea partener, Stan Tirnoveanu, un specialist in drept bancar, li s-a alaturat ulterior. Datorita competentei si reputatiei celor trei avocati, societatea a devenit in scurt timp lider in domeniul solutionarii litigiilor, arbitrajului, in domeniul bancar, financiar si al insolventei.

Racoti-Predoiu a fost fondata de Ioana Racoti si Catalin Predoiu, doi tineri avocati, care, la momentul respectiv, erau deja recunoscuti ca specialisti in tranzactiile comerciale. Societatea s-a dezvoltat rapid, devenind unul din jucatorii cheie in domeniul fuziunilor, achizitiilor si privatizarilor, largindu-si treptat gama de servicii la tranzactii pe piata de capital, domeniul bancar si financiar, precum si la domeniul energiei si resurselor naturale.

Nevoia de a se dezvolta, o viziune comuna si respectul reciproc au facut ca cele doua firme sa fuzioneze in 2005. Parteneriatul rezultat din fuziune si-a continuat activitatea bazata pe integritate, talent, profesionalism, dedicatie si inovatie.

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners si-a castigat reputatia de firma de top in Romania, asigurand atat servicii de consultanta in domeniul afacerilor, cat si de reprezentare in solutionarea litigiilor.