Monica Strimbei

Monica STRIMBEI

E-mail: monica.strimbei@zrp.ro

Descarca V-Card

Monica Strimbei este specializata in litigii civile si de contencios administrativ din sectoare variate de activitate, incluzand dispute privind piata de capital, achizitii publice, energie si resurse naturale, structuri de parteneriat si guvernanta corporativa. Monica a reprezentat un portofoliu semnificativ de clienti in domeniul litigiilor pe piata de capital, dovedind o cunoastere detaliata a cadrului legal national si european, sustinuta de un background semnificativ in domeniul societar, al fuziunilor si achizitiilor, precum si de experienta vasta in domeniul serviciilor financiar-bancare. 

Monica a coordonat dispute complexe privind emitenti si actionari, litigii intre investitori si autoritati, precum si dispute cu privire la operatiuni de listare, delistare, oferte publice. Practica Monicai in materia disputelor din domeniul achizitiilor publice se distinge prin abilitatea creativa de rezolvare a problemelor, precum si atentia riguroasa la detalii pentru a obtine solutii eficiente pentru clienti. Pe parcursul ultimilor ani a preluat si mandate in domeniul arbitrajului international, care implica probleme complexe legate de dreptul comercial international, dreptul public international si privat.

Monica este absolventa a Facultatii de Drept (2004) din cadrul Universitatii Bucuresti, detine un master in drept international si a finalizat cursuri de formare a mediatorilor. Este membru al Chartered Institute of Arbitrators, Londra, si i s-a acordat diploma in Arbitraj Comercial International de catre aceeasi institutie.