One move ahead

Pentru a face fata cu succes provocarilor mediului de afaceri dinamic din Romania este nevoie de competente solide de strategie si tactica. Performanta cere disciplina, miscari tactice, strategii de amploare, cunoasterea perfecta a regulilor si a mutarilor castigatoare, dar si creativitate si instinct.

Puterea de anticipare, intuitia, detectarea oportunitatilor si echilibrarea riscurilor sunt primele semne ale victoriei. Ideile indraznete ne propulseaza in lumea riguroasa a dreptului, care permite un grad considerabil de imaginatie, inovatie si creativitate.

Integram cunostintele variate ale avocatilor nostri specializati in baza sinergiilor pe care le-am creat intre grupurile noastre de practica. Credem ca avantajul nostru strategic consta in capacitatea de a asigura servicii eficiente si de inalta calitate atat in sfera consultantei, cat si in cea a litigiilor. Ceea ce ne diferentiaza, de asemenea, in opinia noastra, de celelalte societati de avocatura, se poate observa in gradul de atentie pe care o acordam nevoilor clientilor, precum si intelegerea profunda a chestiunilor de interes pentru acestia. Tratam fiecare aspect cu cea mai mare grija, indiferent de problemele cu care ne confruntam.

Experienta noastra este construita pe o profunda cunoastere a sistemului juridic si a jurisprudentei din Romania, inclusiv dosare, practica uzuala a institutiilor si interpretarea regulamentelor. Suntem bine ancorati in realitate si profesam avand ca obiectiv eficienta serviciilor acordate clientilor, venind in intampinarea tuturor cerintelor acestora:

  • intelegerea pietei si excelente competente de afaceri
  • expertiza in toate domeniile de activitate
  • etica si integritate
  • incredere si loialitate
  • raspundere si disciplina
  • initiativa, creativitate si flexibilitate
  • pragmatism

Ne dorim sa depasim asteptarile clientilor in orice mod posibil. Ca si echipa impartasim aceleasi valori care ne ghideaza in felul in care lucram, in deciziile pe care le luam si in modalitatea in care interactionam cu mandatarii nostri: excelenta munca de echipa, talent, inovatie si imaginatie, ambitie, angajament si dedicare sunt valori care reprezinta promisiunea noastra catre clienti, parteneri de afaceri si mandatari.

Fondatorii societatii noastre au stabilit standardele de profesionalism, calitate si performanta, care au ajutat la crearea echipei ZRP de astazi.