Solutionarea disputelor

Departamentul de Solutionarea disputelor ofera consultanta integrata completa si reprezentare in: 

  • Litigii
  • Arbitraj
  • Mediere
  • Solutionarea alternativa a disputelor

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners are unul dintre cele mai dezvoltate si mai reputate departamente de solutionare a disputelor de pe piata, format dintr-o echipa omogena de litigatori cu experienta, cu o reputatie excelenta printre colegii de breasla.

Detinem o pozitie necontestata de lider in domeniul litigiilor. Avocatii pledanti si arbitrii nostri de prestigiu au o bogata experienta, in acest fel mentinandu-ne in fruntea ierarhiei profesionale. Ne ocupam de cazuri de solutionare a disputelor in cele mai diverse domenii, de la domeniul imobiliar la cel bancar si financiar, dreptul energiei, pietele de capital, faliment si reorganizare, dreptul muncii sau dreptul proprietatii intelectuale. Printre clientii nostri putem enumera cele mai reputate entitati bancare, cele mai mari societati multinationale in toate domeniile industriei si divertismentului (petrol, metalurgie, energie, constructii, bauturi, televiziune, industria farmaceutica s.a.m.d.).

Ne asumam in mod constant proiecte complexe, de la coordonarea a sute de litigii in cadrul unui proiect comun (litigii derivand dintr-o disputa imobiliara complexa in valoare de mai multe milioane; consultanta si co-management al unor litigii de dreptul muncii la nivel national; coordonarea a numeroase proceduri de executare silita impotriva aceluiasi client), la proceduri complexe si oneroase de recuperare a creantelor sau achizitii publice.

Zamfirescu Racoți Vasile & Partners este prezenta in procedurile de arbitraj national si international, oferind asistenta juridica si reprezentare clientilor sai in fata celor mai reputate institutii arbitrale.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe:


Calin-Andrei Zamfirescu

Avocat Asociat Senior

E-mail: calin.zamfirescu@zrp.ro

Stan Tirnoveanu

Avocat Asociat Senior

E-mail: stan.tirnoveanu@zrp.ro

Cosmin Vasile

Avocat Asociat Coordonator

E-mail: cosmin.vasile@zrp.ro

Alina Tugearu

Avocat Asociat

E-mail: alina.tugearu@zrp.ro