One Move Ahead

Media Coverage

What Keeps the Lawyers of the Employment Department Busy

Munca avocatilor ZRVP axati pe practica de Dreptul muncii s-a rafinat. Catalin Micu, Partener: Farmecul sau provocarea fiecarui proiect consta nu in urmarirea unei proceduri de lucru, ci in identificarea acelor procese de “redesenare” a business-ului clientului care sa conduca la atingerea tintelor.

Publication: Bizlawyer

Principala provocare pe care o au angajatorii in aceasta perioada consta in mentinerea talentelor. ”Angajatorii isi calibreaza eforturile pe identificarea mecanismelor de limitare/eliminare a plecarilor voluntare din organizatie. Numarul din ce in ce mai limitat de talente si tendinta de a accepta provocarea plecarii intr-o tara din vestul Europei ii determina pe angajatorii romani sa recurga la metode de captare si cultivare a personalului, precum: flexibilizarea programului de lucru (telemunca, munca remote, program flexibil, program inegal etc.), implementarea unor pachete motivationale variate (bonusuri de performanta, bonusuri de proiect, pachete ce permit accesul la o serie de evenimente, cursuri recreationale, sali de fitness etc.), implicarea in campanii de responsabilizare sociala etc”, arata Catalin Micu, Partener Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) si coordonatorul practicii de Dreptul muncii din cadrul firmei.”

Pe acest fond, munca avocatilor axati pe practica de Dreptul muncii s-a rafinat foarte mult, consultantii lucrand umar la umar cu clientii lor in proiecte care vizeaza resursa umana.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.